Genom att medverka under Bjäre Challenge bidrar du till unga flickor räddas undan sexslaveri!

Årets välgörenhetsorganisation är Love qand Hope (före detta Love Nepal). Love and Hope  är en människorättsorganisation som arbetar med att rädda unga flickor från sexhandeln.

VI HAR BYTT NAMN!

Vi på LoveNepal har så många spännande projekt framför oss. Vi startar upp i flera nya länder och engagemanget och kärleken i Sverige bara växer för varje dag.
Vi har länge känt att vårt namn, LoveNepal, tyvärr är väldigt begränsande eftersom det låser oss till en nation vilket vi inte önskar. Vi vill hjälpa så många människor vi kan, från så många länder vi kan. Vårt nya namn är Love and Hope. Det speglar det viktigaste för oss. Kärlek och Hopp. Vi tror ni förstår att namnbytet är något som vi inte skulle göra om vi absolut inte behövde. Love and Hope ger oss större möjligheter att växa och rädda ännu fler människor. Vi går in i en ny spännande tid och kan knappt bärga oss att berätta om allt som ligger framför.
Vi är fortfarande samma organisation med samma värderingar och samma mål. Vi har bara ett nytt namn som inte binder oss till en nation.
Alla nummer är samma som förut, mailadresserna är samma förutom att lovenepal.se bytts ut till loveandhope.org. Ni kan fortfarande nå oss på lovenepal.se men ni vidarebefordras till loveandhope.org

Tack för att ni står med oss!

Under Bjäre Challenge går följande oavkortat till Love and Hope:

  • 25 kronor per löpare under marathondagen